Wij zijn Sourceful

Sourceful ICT is een internationaal software & services bedrijf, dat bedrijven helpt met de digitale transformatie van producten en diensten.

Lees onze Company Values

Managing Director Joanna Zielonka heeft na 11 jaar werkzaam te zijn geweest voor wereldwijd grootste consulting-firm Accenture, deze spin-out gekozen om al haar ervaring via Sourceful ICT verder te gebruiken om haar klanten te helpen met de digitaliseringsagenda. Joanna en haar team hebben veel ervaring met complexe producten en hoe je deze middels het ontwerpen van intuïtieve klantreizen succesvol kan digitaliseren. Onze doelstelling – creëer applicaties die impact maken voor uw organisatie en we helpen uw kosten te reduceren.

Dit team dat adviseert, bouwt en test uw softwareoplossing waarmee u het verschil gaat maken richting uw klanten en medewerkers. Vanuit onze kantoren in WTC Almere en Techno Park Kielce werkt dit team met u samen in de diverse disciplines die we bieden.

Ons ervaren team van professionals heeft een ruime ervaring in opdrachten van zeer uiteenlopende omvang en karakter. Van het bouwen van een mobiele app voor een bedrijf van 25 medewerkers, tot aan grote internationale transformatie trajecten van (financieel) dienstverleners. Al deze kennis brengen we samen in dit team van professionals.

Business Analisten
User Experience Design
Software Developers
Implementatie Consultants
Project Managers
Scrum Masters

Sourceful ICT  richt zich op de behoeften en wensen van onze klanten, die vertaald moeten worden naar gebruiksvriendelijke applicaties en qua design ook goed uitzien. De ideale klantreizen noemen we dat. Ons doel is om lange termijnrelaties met onze klanten op te bouwen door transparant en voorspelbaar te zijn. Wij hebben het gevoel dat het zakelijke succes van onze klanten het gevolg is van teamwork en daarmee ook persoonlijk succes, door inbreng van individuele creativiteit, passie en technisch vakmanschap.

 

Het Sourceful Team – Learn.Innovate.Deliver

Our Seven Company Values

Certificates & Competences