home/projects/Boekingservaring App
our-projects-background

Boekingservaring App

Je hebt het misschien zelf meegemaakt, een kamer boeken in een geweldig hotel op een prachtige locatie aan het strand. Zodra u bent ingecheckt, neemt u de lift naar uw kamer en houdt u de sleutel bij het deurslot. Je opent de kamer en merkt dat je niet naar dit prachtige stranduitzicht kijkt, maar je kijkt uit op een betonnen muur van het naburige gebouw naast je. Door gebruik te maken van onze software kunt u door het hele hotel navigeren en ervaren hoe elke individuele kamer is ingericht en welk uitzicht u in elke kamer heeft.

Zakelijke sector
Vrijetijds besteding
Tijdschema's
Vanaf 2021
Op zoek naar experts?
Productoverzicht

Waar het om gaat is de klant. We bedachten een ruimteconcept dat mij als klant visueel zou omarmen. Mijn kamer die op me wacht, gastvrijheid staat centraal in deze branche en dit concept overtrof zelfs deze standaardervaring. Het andere element dat belangrijk was, is het bieden van alternatieven in het uitzicht op elke verdieping. Het tonen van de beschikbare kamers die bij uw selectie passen, en het aanbieden van alternatieve kamers en het uitleggen van de verschillen tussen de kamers, daarna selecteren en boeken.

Innovatie

Door gebruik te maken van deze boekingsmogelijkheid navigeer je door het hele hotel en ervaar je hoe elke individuele kamer is ingericht en welk uitzicht je in elke kamer hebt. Geen verrassingen bij het inchecken, want u heeft die kamer van uw keuze zorgvuldig geselecteerd en geboekt.

Kenmerken
  • Foto's van elke individuele kamer
  • Integratie met backoffice
  • Integratie met het boekingsprogramma
Functionaliteit samenvatting
  • 01Kennismaken met alle kamers
  • 02Vergelijk alle kamers
  • 03Vergelijk alle uitzichten
Decoration circle
Proef de digitale innovatie met Sourceful