home/services
privacy-policy-background

Software ontwikkelingsgereedschappen

Hier bij Sourceful werken we met de nieuwste gereedschappen voor softwareontwikkeling. Onze ontwikkelaars worden voortdurend getraind, zodat ze de beste oplossingen kunnen bouwen voor onze klanten. De meest gebruikte gereedschappen worden hier beschreven.

PHP

PHP

PHP (een recursieve afkorting voor PHP: Hypertext Preprocessor) is een veelgebruikte open-source scripttaal voor algemeen gebruik die vooral geschikt is voor webontwikkeling en in HTML kan worden ingebed. Wat PHP onderscheidt van bijvoorbeeld JavaScript aan de clientzijde, is dat de code op de server wordt uitgevoerd en HTML genereert dat vervolgens naar de client wordt verzonden.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Het Azure-cloudplatform omvat meer dan 200 producten en cloudservices die zijn ontworpen om u te helpen nieuwe oplossingen te creëren, de uitdagingen van vandaag op te lossen en de toekomst te creëren. Bouw, voer uit en beheer applicaties op meerdere clouds, on-premises en aan de rand, met de tools en frameworks van uw keuze.

OutSystems

Wij zijn officiële partner van OutSystems en dit low-code platform helpt middelgrote en grote bedrijven om projecten sneller uit te voeren. Low-code is een manier om snel softwaretoepassingen te ontwerpen en ontwikkelen met minimaal handmatig coderen. Het stelt getalenteerde mensen in staat om sneller waarde te leveren en betrouwbaardere toepassingen te bieden. Door visueel modelleren in een grafische interface om toepassingen te assembleren en configureren, kunnen ontwikkelaars alle elementen van serverinfrastructuur overslaan en de toepassing veel sneller leveren dan op de traditionele manier van toepassingsontwikkeling.

OutSystems
Vue.js

Vue.js

VueJS is een open-source progressief JavaScript-framework dat wordt gebruikt om interactieve webinterfaces te ontwikkelen. Het is een van de bekende frameworks die worden gebruikt om webontwikkeling te vereenvoudigen. VueJS richt zich op de weergavelaag. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in grote projecten voor front-endontwikkeling zonder problemen.

Java

Java

Java is een multiplatform, objectgeoriënteerde en netwerkgerichte taal die als platform op zich kan worden gebruikt. Het is een snelle, veilige en betrouwbare programmeertaal voor het coderen van alles, van mobiele apps en bedrijfssoftware tot big data-toepassingen en server-side technologieën.

Microsoft .Net

.NET is een gratis, cross-platform, open source ontwikkelaarsplatform, gemaakt door Microsoft, voor het bouwen van vele verschillende soorten toepassingen. Met .NET kunt u meerdere talen, editors en bibliotheken gebruiken om te bouwen voor web, mobiel, desktop, games, IoT en meer. .NET biedt een standaard set van basis klassenbibliotheken en API's die gemeenschappelijk zijn voor alle .NET-toepassingen. Elk toepassingsmodel kan ook extra API's blootstellen die specifiek zijn voor de besturingssystemen waarop het draait, of de mogelijkheden die het biedt. Bijvoorbeeld, ASP.NET is het cross-platform webframework dat extra API's biedt voor het bouwen van webtoepassingen die draaien op Linux of Windows.

Microsoft .Net
Python

Python

Python is een programmeertaal die vaak wordt gebruikt om websites en software te bouwen, taken te automatiseren en gegevensanalyse uit te voeren. Python is een algemene doeltaal, wat betekent dat het kan worden gebruikt om verschillende soorten programma's te maken en niet is gespecialiseerd voor specifieke problemen.

React

React

React.js, algemeen bekend als React, is een gratis, open-source JavaScript-bibliotheek. Het werkt het beste om gebruikersinterfaces te bouwen door secties van code (componenten) te combineren tot volledige websites. Oorspronkelijk ontwikkeld door Facebook, wordt het nu onderhouden door de open-source gemeenschap en Meta.

Flutter

Flutter is de draagbare UI-toolkit van Google om prachtige, native gecompileerde applicaties te maken voor mobiel, web en desktop vanuit één broncode. Flutter werkt met bestaande code, wordt gebruikt door ontwikkelaars en organisaties over de hele wereld en is gratis en open source.

Flutter
TypeScript

TypeScript

TypeScript is een gratis en open-source hoog niveau programmeertaal ontwikkeld en onderhouden door Microsoft. Het is een strikte syntactische superset van JavaScript en voegt optionele statische typen toe aan de taal. Het is ontworpen voor de ontwikkeling van grote toepassingen en transpileert naar JavaScript.

Large language model (LLM)

Large language model (LLM)

We zijn enthousiast om te delen dat we speciale AI-begleiders voor de klantorganisatie aan het voorbereiden zijn, met een privémodel. Dit betekent dat we het LLM aanpassen aan onze specifieke behoeften, met een extra laag personalisatie voor de projecten. Het Grote Taalmodel (LLM) kan een superintelligente assistent zijn voor jouw team. Dit model, net als GPT-3, helpt bij het gemakkelijk afhandelen van taken met betrekking tot taal. Het is alsof we een genie aan onze zijde hebben, waardoor ons werk efficiënter en creatiever wordt. Bovendien, met gegevensanalyse die een cruciale rol speelt in onze besluitvormingsprocessen, integreert het LLM naadloos met onze workflows voor gegevensanalyse. Of het nu gaat om het genereren van tekst, het beantwoorden van vragen of zelfs creatief schrijven, het LLM is een game-changer. Het stroomlijnt processen, zodat we ons kunnen concentreren op waar we het beste in zijn zonder verstrikt te raken in de details.

Artifical Inteligence (AI) / Machine Learing (ML)

We maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals Kunstmatige Intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) om oplossingen te creëren die verder gaan dan traditionele programmeergrenzen. Onze op AI gebaseerde aanpak stelt onze software in staat om te leren, zich aan te passen en intelligente beslissingen te nemen, wat zorgt voor een dynamische en responsieve gebruikerservaring. Van het gebruik van diep leren voor beeldherkenning tot het optimaliseren van processen via voorspellende analyse, benutten we de kracht van gegevens om onze softwareoplossingen te verbeteren. In een steeds veranderend technologisch landschap zijn we toegewijd om voorop te blijven lopen in AI- en ML-ontwikkelingen, zodat onze klanten profiteren van de nieuwste innovaties in de wereld van intelligente softwareontwikkeling. Omarm de toekomst met ons, waar elke regel code doordrenkt is met de briljantie van AI en ML.

Artifical Inteligence (AI) / Machine Learing (ML)

Databricks

We gebruiken Databricks voor onze ontwikkelingsprojecten! Het is als een superintelligent platform dat ons team van datawetenschappers, ingenieurs en analisten naadloos laat samenwerken. Met Databricks kunnen we moeiteloos grote gegevens verwerken met behulp van iets dat Apache Spark wordt genoemd, en het maakt ons werk leuk met coole interactieve functies voor data science. We genieten ook van functies zoals samenwerkende notitieblokken en eenvoudige integratie met de tools die we gebruiken. Het is alsof we een technisch onderlegde assistent hebben, zodat we ons kunnen richten op het bouwen van geweldige apps zonder verstrikt te raken in de technische details. Databricks is onze go-to om ontwikkeling eenvoudig en opwindend te maken! 🚀

Databricks
Proef de digitale innovatie met Sourceful