home/about us

Wie we zijn

Sourceful ICT is een toonaangevend internationaal software- en dienstenbedrijf met een sterke aanwezigheid in Polen en Nederland. We helpen klanten met digitale transformatie om hun bedrijf opnieuw vorm te geven en hun bedrijfsvoering te moderniseren. Onze expertise en toewijding aan innovatie, levert oplossingen op maat voor een snel evoluerende digitale wereld.

Banner image
dots
Banner image
Banner image
Ons verhaal
Managing Director, Joanna Zielonka, heeft meer dan 11 jaar gewerkt voor een van de toonaangevende IT-consultancybedrijven ter wereld, Accenture. In 2016 besloot ze ons bedrijf op te richten, een team van technische experts samen te stellen en al haar kennis en ervaringen te gebruiken om haar klanten van dienst te zijn bij het creëren van naadloze en unieke digitale oplossingen.
keyboard
Altijd met het doel om een partnerschap op te bouwen met haar klanten en de eindgebruiker gelukkig te maken. Joanna en haar team hebben veel ervaring in het bouwen van complexe oplossingen en het succesvol digitaliseren van customer journeys. Ons doel - applicaties creëren die een impact hebben op uw organisatie en we helpen uw kosten te verlagen.
people
keyboard
3 miljoengebruikers
7landen
68certificaten
7projectteams
people
office
Laat je onderdompelen in onze 7 golven van waardenWe hebben niet veel regels, maar wel veel gezond verstand. Onze toewijding aan onze cultuur wordt benadrukt in 7 Gouden Regels. Deze toewijding aan cultuur heeft een impact op wat we doen in ons dagelijkse werk om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
01
Why
Reveal contentHide content
We willen de weg achter de vraag weten
02
Affinity
Reveal contentHide content
We richten ons op de klant en spreken zijn taal
03
Value
Reveal contentHide content
We creëren waarde op basis van de gewogen kortste baan eerst
04
Excel
Reveal contentHide content
We hechten waarde aan up-to-date vaardigheden, om uit te blinken en kwaliteit te leveren
05
Transparent
Reveal contentHide content
We communiceren altijd transparant en persoonlijk
06
Objective
Reveal contentHide content
We committeren ons aan de doelstelling en leveren zoals beloofd
07
Proactive
Reveal contentHide content
We volgen niet alleen specificaties en inspireren altijd
Women drawing on the white board
Laptop
Ons team
Wij zijn een mensenbedrijf. Simpel gezegd zijn we een organisatie waar mensen het meest waardevolle bezit zijn, en het succes van ons bedrijf is afhankelijk van het succes van ons personeel. We weten dat het koesteren van onze mensen essentieel is voor groei.
We laten onze werknemers weten hoe gewaardeerd en belangrijk ze zijn voor het succes - zowel in daden als in woorden. Dit wordt weerspiegeld in hoe onze werknemers zich voelen over het bedrijf en de output van hun werk.
Proef de digitale innovatie met Sourceful
circle