home/services/
privacy-policy-background

OutSystems

Wij zijn een officiële partner van OutSystems en dit low-code platform helpt middelgrote en grote ondernemingen om projecten sneller uit te voeren.

OutSystems

Sourceful en OutSystems

Wij zijn een officiële partner van OutSystems en dit low-code platform helpt middelgrote en grote ondernemingen om projecten sneller uit te voeren. Low-code is een manier om snel softwaretoepassingen te ontwerpen en ontwikkelen met minimaal handmatig coderen. Het stelt bekwame mensen in staat om sneller waarde te leveren en betrouwbaardere toepassingen te bieden.

service-image-OutSystems-left

Door visuele modellering in een grafische interface te gebruiken om toepassingen samen te stellen en te configureren, kunnen ontwikkelaars alle elementen van serverinfrastructuur overslaan en de toepassing veel sneller leveren dan op de traditionele manier van toepassingen ontwikkelen.

service-image-OutSystems-right

Waarom we kiezen OutSystems?

De bedrijfstoepassingen die uw bedrijf uniek maken, beginnen met een visie. We hebben gekozen voor het OutSystems platform omdat het complexiteit uit het ontwikkelingsproces wegneemt, innovatie mogelijk maakt en hoog presterende teams creëert, terwijl ze de mogelijkheid hebben om op hun eigen manier van lowcode gebruik te maken.

Innovatie ontketend

Met toepassingen die levens redden tot toepassingen die leningen in een paar klikken verwerken, gebruiken we OutSystems om onze visies tot leven te brengen. Multi-experience ontwikkeling bevordert creativiteit en samenwerking, zodat we consumentgerichte ervaringen, kerngebruiksscenario's en bedrijfskritieke toepassingen creëren die schalen naar miljoenen gebruikers.

Supersnelle prestaties

OutSystems biedt de nieuwste cloudtechnologie, ongekende flexibiliteit en een volledig nieuwe ontwikkelaarservaring om de app-ontwikkelingsteams van onze klanten 10 keer productiever te maken. Onze ontwikkelaars kunnen de volledige levenscyclus van de ontwikkeling controleren, apps implementeren, beheren, monitoren en uitvoeren met de snelheid van het licht.

Radicaal vereenvoudigde ontwikkeling

Verbeterd met kunstmatige intelligentie op elk niveau maakt het OutSystems platform complexiteit vrij zodat ontwikkelaars kunnen doen waar ze goed in zijn - creëren. We ontwikkelen en wijzigen apps in weken, niet maanden, en implementeren met één klik, terwijl we profiteren van continue en automatische updates voor alle apps en onderliggende technologie.

Wat maakt OutSystems anders?

Dit enkele, geïntegreerde low-code platform is het krachtigste ter wereld, vanaf de basis gebouwd om grote, impactvolle ideeën op schaal uit te voeren in uitdagende omgevingen. Het is ook het enige platform dat ons de vrijheid geeft om low-code op onze eigen manier te gebruiken, met opties voor het toevoegen van aangepaste code, aangepaste integraties en voorkeurs DevOps- en projectmanagementtools wanneer dat nodig is.

Serieuze toepassingen

/001

Bouw met vertrouwen toepassingen van bedrijfsklasse die kunnen opschalen naar honderden miljoenen, terwijl de beste gebruikers- en consumentenervaringen worden geleverd.

Serieuze productiviteit

/002

Loop voorop en maak optimaal gebruik van uw middelen, ongeacht de omvang van uw IT-afdeling, met AI, automatisering en geavanceerde tools om de levering te versnellen.

Serieuze schaalbaarheid

/003

Bouw veilige apps die kunnen schalen naar miljoenen, met oneindige updates en een continue en voortdurende cyclus van innovatie, terwijl u uw app-ontwikkelingsmogelijkheden ontwikkelt.

Enkele projecten waar wij trots op zijn

Onze diensten

Bekijk alle
Proef de digitale innovatie met Sourceful