home/projects/Insolventie Management Systeem
our-projects-background

Insolventie Management Systeem

Dit insolventiebeheersysteem is een effectief hulpmiddel voor curatoren die debiteuren vereffenen in geval van faillissementen, het biedt efficiëntie, transparantie en hogere invorderingspercentages, terwijl het risico vermindert en naleving wordt gegarandeerd.

Zakelijke sector
Financieel management
Tijdschema's
Vanaf 2021 in gebruik
Op zoek naar experts?
Productoverzicht

Met dit insolventiebeheersysteem kunnen curatoren snel en efficiënt debiteuren vereffenen. Door gebruik te maken van een hoge mate van automatisering wordt het proces gestroomlijnd, waardoor er minder handmatige tussenkomst nodig is en er tijd en geld wordt bespaard. De DPS helpt trustees om de invorderingspercentages op debiteuren te maximaliseren. Door gebruik te maken van data-analyse en algoritmen voor machine learning, kan de oplossing de meest veelbelovende accounts identificeren en prioriteit geven aan incasso-inspanningen, wat resulteert in hogere herstelpercentages. Het zorgt ook voor meer transparantie in het incassoproces van debiteuren. Beheerders kunnen eenvoudig de voortgang van incasso-inspanningen volgen en de herstelpercentages volgen, wat zorgt voor meer zichtbaarheid en controle.

Innovatie

Door gebruik te maken van dit systeem kunnen trustees het risico op fouten en fraude verkleinen. De oplossing kan mogelijke discrepanties in de gegevens identificeren en mogelijke frauduleuze activiteiten signaleren, waardoor het risico op verliezen wordt verkleind.

Kenmerken
  • Hoge mate van automatisering
  • Data analyses
  • Kunstmatige intelligentie
Functionaliteit samenvatting
  • 01Signalering afwijkingen
  • 02Herkenning van fraude
  • 03Compliance checks
Decoration circle
Proef de digitale innovatie met Sourceful