home/projects/Verscheping Management Systeem
our-projects-background

Verscheping Management Systeem

Onze klant wilde een eigen Verscheping Management Systeem ontwikkelen, allemaal in lijn met hun low-code technologieframework, om een schoon en homogeen IT-landschap te behouden. Er waren al veel andere oplossingen met deze technologie ontwikkeld, dus het leek een logische stap om hun nieuwe Verscheping Management Systeem te ontwikkelen met het OutSystems low-code platform.

Zakelijke sector
Logistieke Dienstverlening
Tijdschema's
Vanaf 2021
Op zoek naar experts?
Productoverzicht

Het nieuwe zendingsbeheersysteem helpt de bedrijven bij het beheren en volgen van de verplaatsing van goederen van de ene locatie naar de andere. Het systeem faciliteert het gehele verzendproces, van orderverwerking tot uiteindelijke levering, en biedt hulpmiddelen om het verzendproces te stroomlijnen, fouten te minimaliseren en de efficiëntie te verhogen. Last but not least is het systeem flexibel en kan het gemakkelijk worden aangepast aan veranderingen in hun activiteiten of aan de specifieke behoeften van hun klanten

Innovatie

Dit complete Scheepvaartinformatiesysteem is ontwikkeld met behulp van het OutSystems low-code ontwikkelsysteem. Low-code ontwikkeling biedt onze klanten een complete infrastructuur met veel ingebouwde functionaliteiten en platformonafhankelijkheid.

Kenmerken
  • Ontwikkeld met Low-code platform
  • Integratie met back-office
  • Totale verschepingsproces
Functionaliteit samenvatting
  • 01Verschepings orders
  • 02Tracking & Tracing
  • 03Afleverings proces management
Decoration circle
Proef de digitale innovatie met Sourceful