home/projects
our-projects-background
our-projects-background

Een lijst met succesverhalen waar we trots op zijn

Maak kennis met enkele van de prachtige projecten die we hebben gecreëerd.

Online klantervaring
MobieleAppbackoffice-integratie
Online klantervaring

Onze klant had een verouderde Klanten App en wilde deze vervangen door een nieuwe app. De app moet een geweldige gebruikerservaring (UX) bieden, dus ook niet-digitale mensen zouden de app graag willen gebruiken. De nieuwe app moet ook content personaliseren voor elke individuele gebruiker en leuke elementen bevatten. Dit alles bij elkaar zou de basis moeten vormen voor het creëren van de nieuwe killer-app die een aanzienlijk online retailmarktaandeel in Polen zou gaan verwerven.

Meer informatie
Onderhoudsmanagement systeem
Scanning
Onderhoudsmanagement systeem

Herakles is een oplossing voor buitendienstbeheer die onderhouds- en verificatietaken kan toewijzen aan intern en extern personeel. Deze oplossing wordt gebruikt in 1200 winkels in Polen.

Meer informatie
Bierconcern Online Outlet
InternetofThingsKunstmatige-intelligentie
Bierconcern Online Outlet

Voor het brouwersconglomeraat hebben we verschillende toepassingen ontwikkeld, waarbij we kunstmatige intelligentie (AI) en het Internet der Dingen (IoT) hebben gebruikt om verschillende processen binnen het bedrijf te optimaliseren. Van Contract Management Systemen tot Slim Brouwen.

Meer informatie
Eco-systeem voor mobiliteits service
SysteemintegratieDashboards
Eco-systeem voor mobiliteits service

MultiTankcard is een Nederlands bedrijf dat tankpassen en mobiliteitsoplossingen levert voor bedrijven in Nederland en België. Het bedrijf biedt een scala aan diensten om bedrijven te helpen hun brandstofkosten te beheersen en hun vlootactiviteiten te stroomlijnen.

Meer informatie
Container Management Systeem
Logistiek
Container Management Systeem

Maersk was op zoek naar een uniek yard management systeem voor het beheer van hun containerbewegingen, gericht op de reparatie- en onderhoudsactiviteiten. Dit nieuwe platform moet worden ontworpen om de verplaatsing, het onderhoud, de reparatie, de inspectie en de opslag van zeecontainers binnen een terminal te helpen beheren.

Meer informatie
Verscheping Management Systeem
LogistiekMobieleApp
Verscheping Management Systeem

Onze klant wilde een eigen Verscheping Management Systeem ontwikkelen, allemaal in lijn met hun low-code technologieframework, om een schoon en homogeen IT-landschap te behouden. Er waren al veel andere oplossingen met deze technologie ontwikkeld, dus het leek een logische stap om hun nieuwe Verscheping Management Systeem te ontwikkelen met het OutSystems low-code platform.

Meer informatie
Electronisch Patienten Dossier
Gezondheidszorg
Electronisch Patienten Dossier

Eén enkel systeem dat eigenlijk intuïtief is en omslachtig administratief werk vermijdt, waardoor de tijd die aan de patiënt wordt besteed vaak wordt verminderd. Dit was de reden waarom we dit systeem hebben ontwikkeld. Het doel is om één systeem te creëren dat alle behoeften van een huisarts en zijn patiënten dekt.

Meer informatie
Insolventie Management Systeem
Insolventiemanagement
Insolventie Management Systeem

Dit insolventiebeheersysteem is een effectief hulpmiddel voor curatoren die debiteuren vereffenen in geval van faillissementen, het biedt efficiëntie, transparantie en hogere invorderingspercentages, terwijl het risico vermindert en naleving wordt gegarandeerd.

Meer informatie
Boekingservaring App
Hotelboekingen
Boekingservaring App

Je hebt het misschien zelf meegemaakt, een kamer boeken in een geweldig hotel op een prachtige locatie aan het strand. Zodra u bent ingecheckt, neemt u de lift naar uw kamer en houdt u de sleutel bij het deurslot. Je opent de kamer en merkt dat je niet naar dit prachtige stranduitzicht kijkt, maar je kijkt uit op een betonnen muur van het naburige gebouw naast je. Door gebruik te maken van onze software kunt u door het hele hotel navigeren en ervaren hoe elke individuele kamer is ingericht en welk uitzicht u in elke kamer heeft.

Meer informatie
Proef de digitale innovatie met Sourceful