home/careers
privacy-policy-background

Carrières

We zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen die ons winnende team willen versterken en willen bijdragen aan de groei ervan. Als je het leuk vindt om te werken aan technisch uitdagende projecten die ruime leermogelijkheden bieden en de mogelijkheid om een grote impact te hebben voor onze klanten, dan horen we graag van je.

We zijn een snel groeiend bedrijf.Bij ons werken betekent dat je veel mogelijkheden om te groeiens.
yeah
Wij zijn een mensenbedrijfJe kunt een grote impact hebben. Het is opwindend om voor een missiegedreven bedrijf te werken. Misschien krijg je in de nabije toekomst wel een aandeel in het bedrijf dat je opbouwt. Sourceful is een informele organisatie waar het prettig werken is. Door ons internationale karakter krijg je veel vrijheid om je werk zelf in te vullen. Wil je meer weten over je mogelijkheden bij ons? Bekijk dan onze openstaande vacatures en laat je gegevens achter.
yeah

Why should you join sourceful?

Privé medische zorgPrivé medische zorgHet medische pakket biedt je een abonnement op privéklinieken en bezoeken aan specifieke doktersspecialisten. Het biedt ook kortingen op medische onderzoeken, tandheelkundige diensten en andere specialisten.
TrainingenTrainingenWe moedigen je aan om je technische vaardigheden voortdurend te verbeteren. Met het jaarlijkse trainingspakket kun je trainingen volgen die je kennis van een bepaalde technologie ontwikkelen en verdiepen.
Werken op afstandWerken op afstandJe kunt werken waar je ook bent, zolang je maar een goede internetverbinding hebt. We vertrouwen erop dat je je verantwoordelijkheid neemt en kwaliteitswerk levert, dus de vrijheid is aan jou!
MultisportMultisportDe sportlidmaatschapskaart is een geweldige oplossing als je actief bent, sport, leert dansen of gewoon geniet van het zwembad of de sauna voor ontspanning.
Lessen EngelsLessen EngelsDoor lid te worden van het Sourceful-team krijg je de kans om je Engelse vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. We bieden klassikale cursussen door een native speaker Engels die je meenemen op het gevorderde pad van de Engelse taal.
EvenementenEvenementenEr is niets belangrijker dan als team de krachten bundelen om als een succesvol team te werken en daar plezier in te hebben. Daarom is teamintegratie essentieel om elkaar te leren kennen en vertrouwen en eenheid op te bouwen. We organiseren allerlei online evenementen, van spelletjes tot kennisdeling.

Carrièremogelijkheden

All
Momenteel hebben we geen open aanwervingen.
Denk je dat Sourceful iets voor jou is? Stuur ons dan je CV en de naam van de functie waarin je geïnteresseerd bent.
Onze cultuurWij zijn een mensenbedrijf. Simpel gezegd zijn we een organisatie waar mensen het meest waardevolle bezit zijn, en het succes van ons bedrijf is afhankelijk van het succes van ons personeel. We weten dat het koesteren van onze mensen essentieel is voor groei.
Our clture img
Our clture img
Our clture img
Proef de digitale innovatie met Sourceful