Doe met ons mee

We zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen die ons winnende team willen versterken en willen bijdragen aan de groei ervan. Als je het leuk vindt om te werken aan technisch uitdagende projecten die ruime leermogelijkheden bieden en de mogelijkheid om een grote impact te hebben voor onze klanten, dan horen we graag van je.

Ons verhaal

Wij zijn een mensenbedrijf

Je kunt een grote impact hebben. Het is spannend om voor een missiegedreven bedrijf te werken. Mogelijk wordt u in de nabije toekomst eigenaar van een deel van het bedrijf dat u aan het opbouwen bent. Sourceful is een informele organisatie waar het prettig werken is. Door ons internationale karakter krijg je veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te vullen. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij ons? Bekijk dan onze openstaande vacatures en laat je gegevens achter.


Why should you join sourceful?

01

Privé medische zorg

Het medische pakket biedt je een abonnement op privéklinieken en bezoeken aan specifieke doktersspecialisten. Het biedt ook kortingen op medische onderzoeken, tandheelkundige diensten en andere specialisten.
02

Trainingen

We moedigen je aan om je technische vaardigheden voortdurend te verbeteren. Met het jaarlijkse trainingspakket kun je trainingen volgen die je kennis van een bepaalde technologie ontwikkelen en verdiepen.
03

Werken op afstand

Je kunt werken waar je ook bent, zolang je maar een goede internetverbinding hebt. We vertrouwen erop dat je je verantwoordelijkheid neemt en kwaliteitswerk levert, dus de vrijheid is aan jou!
04

Multisport

De sportlidmaatschapskaart is een geweldige oplossing als je actief bent, sport, leert dansen of gewoon geniet van het zwembad of de sauna voor ontspanning.
05

Lessen Engels

Door lid te worden van het Sourceful-team krijg je de kans om je Engelse vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. We bieden klassikale cursussen door een native speaker Engels die je meenemen op het gevorderde pad van de Engelse taal.
06

Evenementen

Er is niets belangrijker dan als team de krachten bundelen om als een succesvol team te werken en daar plezier in te hebben. Daarom is teamintegratie essentieel om elkaar te leren kennen en vertrouwen en eenheid op te bouwen. We organiseren allerlei online evenementen, van spelletjes tot kennisdeling.

Carrièremogelijkheden

All
Momenteel hebben we geen open aanwervingen.
Denk je dat Sourceful iets voor jou is? Stuur ons dan je CV en de naam van de functie waarin je geïnteresseerd bent.

Onze cultuur

Wij zijn een mensenbedrijf. Simpel gezegd zijn we een organisatie waar mensen het meest waardevolle bezit zijn, en het succes van ons bedrijf is afhankelijk van het succes van ons personeel. We weten dat het koesteren van onze mensen essentieel is voor groei.


Design Discovery Workshops

Design Discovery Workshops

TCO Check Service

TCO Check Service

Outsystems Academy

Outsystems Academy

Proef de digitale innovatie met Sourceful

All right reserved 2024 @Sourceful ICT

Privacy policy

Follow us