landing-page-background

Wij helpen wereldwijde merken bij het ontwikkelen van digitale producten.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van end-to-end diensten en mobiele & webapplicaties voor innovatieve bedrijven over de hele wereld.

Deel uw idee met ons en wij maken het werkelijkheid

landing-page-image
rossmann
biedronka
heineken
abn
intertrust
maersk
spliethof

wie wij zijn

Sourceful ICT is een toonaangevend internationaal software- en dienstenbedrijf met een sterke aanwezigheid in Polen en Nederland. Wij helpen klanten met digitale transformatie om hun bedrijf te herstructureren en hun operaties te moderniseren. Onze expertise en toewijding aan innovatie levert op maat gemaakte oplossingen voor een snel veranderende digitale wereld. Kies Sourceful ICT als partner die verandering stimuleert en potentieel ontsluit.


wat wij doen

Wij helpen organisaties hun doelen te bereiken door middel van innovatieve oplossingen. Onze focus ligt op productiviteit en het creëren van impactvolle software. Ons doel is om bedrijven de juiste tools en strategieën te geven om succesvol te zijn. Ondertussen ontwikkelen we onze eigen tools en software-oplossingen om bij te dragen aan de digitale wereld en voorop te blijven lopen.


wij bieden digitale diensten van de hoogste kwaliteit


devops-onderhoud

Om klanttevredenheid te waarborgen is het belangrijk om de software continu te verbeteren zodat deze beter aansluit bij hun workflow. DevOps vervangt traditionele ontwikkeling, operationele en kwaliteitsborging teams met cross-functionele teams. Cloud-based service management stelt ontwikkelaars in staat om sneller te reageren op zakelijke behoeften. Door infrastructuur en cloudservices direct beschikbaar te hebben en handmatige processen te automatiseren, kunnen nieuwe zakelijke initiatieven sneller worden geïmplementeerd en doelen gemakkelijker worden bereikt.

intelligente automatisering

Omarm AI-gebaseerde oplossingen om uw bedrijf te verbeteren met moderne technologie. Verbeter klantenservice, automatiseer processen en verzamel bedrijfsinzichten met op maat gemaakte AI-software. Gebruik data science om vooruit te plannen en een concurrentievoordeel te behalen. Optimaliseer uw bedrijfsvoering en blijf vooroplopen met onze oplossingen.

low code

Hoe kun je het tempo van het bedrijfsleven bijhouden als het gaat om het bouwen en wijzigen van software? Het antwoord is low-code technologieën, die snelle creatie en aanpassing van zakelijke voorstellen mogelijk maken. De mogelijkheid om snel te veranderen is essentieel, aangezien een groot deel van het budget vaak wordt besteed aan onderhoud, waardoor er weinig ruimte overblijft voor nieuwe initiatieven. Door gebruik te maken van low-code oplossingen kunnen organisaties software snel bouwen en wijzigen, waardoor middelen vrijkomen voor groei en innovatie.

UX/UI-ontwerp

Laat je product opvallen met uitzonderlijk UX-design. In een competitieve markt is investeren in geweldige gebruikerservaring cruciaal voor succes. Bij Sourceful zullen onze getalenteerde ontwerpers je begeleiden door het creatieve proces en zorgen voor een wow-factor resultaat. Ze zijn betrokken bij elke fase van het digitale productontwerpproces om de gebruikerservaring te optimaliseren en on-site conversies te verhogen. Zorg voor een naadloze en plezierige reis voor jouw klanten.

Cloud sourcing

Versnel uw digitale initiatieven met cloud-technologie. Maak gebruik van Azure of AWS public clouds om software-ontwikkeling en oplossingslevering te versnellen. Laat ons deze public cloud services provisioneren en beheren om uw zakelijke uitdagingen aan te pakken en uw waardepropositie te verbeteren. De cloud revolutieert de eenvoud van het starten van nieuwe projecten en het leveren van waarde in korte tijdlijnen, met name wanneer gecombineerd met AI en low-code technologieën voor vereenvoudigde innovatie.
team-page-background

verspil geen tijd met het bouwen van je eigen team

team-info-image

Pas de grootte van het team en het betrokkenheidsmodel aan op uw behoeften. Wij bieden u een toegewijd team van hooggekwalificeerde specialisten en onze software-leveringsexpertise.

100+ succesvolle projecten

Onze ervaring is gebaseerd op MVP-projecten voor startups en grote projecten voor 's werelds grootste merken.

97% tevredenheidspercentage

Wij bouwen succesvolle, langdurige, winstgevende producten voor onze klanten. Daarom komen onze klanten bij ons terug.

90% senior engineers

We selecteren een team om ervoor te zorgen dat ze de relevante ervaring en geschikte werkcultuur hebben.

5 jaar op de wereldmarkt

Als Sourceful zijn we 5 jaar op de markt, maar onze ervaring is veel groter. We hebben samengewerkt met de topmerken.

team-info-image

proef de digitale innovatie met Sourceful